Безкоштовна доставка
Зателефонувати
5555
ru | ua
(099) 490-51-05
(098) 032-58-22
Режим роботи:
Пн - Пт з 10:00 до 18:00
Сб - з 10:00 до 15:00
Нд -вихідний
 

Душові бокси

Спеціальна пропозиція
  1. Колір вітража: Прозорий;
  2. Виробник: Veronis;
  3. Країна виробник: Італія;
  4. Колір профілю: Сатин;
  5. Матеріал вітража: Скло;
  6. Ширина(см.): 90;
  7. Довжина(см.): 90;
  8. Висота(см.): 225;
Ціна  18 400 грн.
Код товару: 78940
Артикул: VE-BKN105
Уточнюйте наявність

Останні переглянуті

Особливості душових гідромасажних боксів

Різні режими душових боксів дозволяють вибирати оптимальну температуру і умови для водних процедур. Наприклад, багато душові бокси оснащені режимами турецької лазні, сауни, гідромасажами і іншими приємними доповненнями. Можна приймати душ з аромомаслами, насолоджуючись розслаблюючим ароматом для повного розслаблення після важкого дня, або ж швидко підбадьоритися з ранку, заряджаючись позитивною енергією для продуктивного дня.

душовою бокс Гідромасажний бокс ATLANTIS гидробокс SANSA 9900A - мозаїка Душовий бокс GM

Асортимент душових боксів & nbsp; від провідних європейських і вітчизняних виробників дає можливість вибрати найбільш підходящий варіант, враховуючи ваші фінансові можливості, розмір ванної кімнати і особливі побажання. Для маленьких ванних кімнат підійде компактний душові бокси, а для містких приміщень & ndash; душові бокси з ванною. Багато моделей оснащені не тільки різними режимами, а й корисними дрібницями, на кшталт CD програвача, телефону і навіть радіо. Приємна музика, гідромасаж з аромомасламі & hellip; що може бути приємніше? Купити душовою бокс & ndash; значить внести в своє життя море приємних емоцій і енергії. До речі, не рекомендується купувати дешеву модель, оскільки установка душового боксу обійдеться набагато дорожче елітних моделей.

Гідробокс - характеристики і особливості

Як правило, гідробокс виготовляються з хрому і пластика. Моделі оснащені гідромасажем, спеціальною подушкою для спини, масажем для ступень, різними режимами душа, вентиляторів, освітленням (зоряне небо або інші варіанти), власником для рушників, дозатором мила і іншими важливими деталями. Радимо звертати увагу на наявність невеликих деталей, на зразок дозаторів шампуню і поличок для косметичних приладдя, адже обійтися без цих дрібниць буде досить проблематично.

Також не забувайте про зовнішній вигляд гідромасажного боксу. На сьогоднішній день не важко вибрати модель, яка підходить як за ціною, так і зовнішнім виглядом, який доповнить дизайн інтер'єру ванної кімнати. Випускаються висококласні душові бокси з прозорими стінками, тонованими і дзеркальними стеклами, пластиковими вітражами і т.п.

До речі, на практиці доведено, що регулярне використання душових боксів і функцій гідромасажу благотворно впливає на імунітет, самопочуття, настрій, загальний тонус людини і зовнішній вигляд. Приємний масаж з ефірними маслами і приємною музикою заспокоює нервову систему, знімає м'язову напругу, насичує пори шкіри киснем.

Гідробокс доставимо до Києва або будь-який інший місто & ndash; замовити вподобану модель можна з будь-якого куточка країни за допомогою інтернет-магазину dushik.com.ua. & nbsp; Багатофункціональний душовою бокс стане кращим придбанням і вічним джерелом гарного настрою для всієї родини.



Profiling Summary Report (Time: 0.19002s, Memory: 16,370KB)
Procedure Count Total (s) Avg. (s) Min. (s) Max. (s)
filterProfile 1 0.02623 0.02623 0.02623 0.02623