Безкоштовна доставка
Зателефонувати
5555
ru | ua
(099) 490-51-05
(098) 032-58-22
Режим роботи:
Пн - Пт з 10:00 до 18:00
Сб - з 10:00 до 15:00
Нд -вихідний
 

Біде

  1. Виробник: Roca;
  2. Країна виробник: Іспанія;
  3. Довжина(см.): 36;
  4. Ширина(см.): 61.5;
Ціна  7 379 грн.
Код товару: 62755
Артикул: A357475000
Уточнюйте наявність

Останні переглянуті

Біде в інтернет магазині

Сантехніка для ванної кімнати або ж для санвузла повинна бути не тільки виготовлена відомим та перевіреним не одним роком існування виробником, а й відповідати тим гігієнічним та технічним вимогам, які визначені досить давно.

Ванна, раковина, унітаз - це ті товари, без яких не може обійтися жоден магазин, який орієнтується саме на таку продукцію. Магазини, які можна самостійно відвідати завжди будуть популярні, оскільки в них відразу ж можна розглянути, наскільки якісний товар, як він виглядає, чи підходить до дизайну ванної кімнати і т.д. А ось інтернет магазини ще не всі сприймають, як можливість здійснити вдалу покупку такого специфічного товару. Але вже багато споживачів змогли оцінити всі переваги подібного роду торгівлі та продажу.

Купити біде за відмінною ціною можна в інтернет магазині, який вже відомий широкому колу людей. Головне, щоб для вас завжди була доступна система функціонування конкретного сайту, який представляє безпосередньо інтернет магазин "душик". Що повинно постійно бути на виду?

Перше - це інформація про магазин, друге - це зображення товару, третє - це опис сантехніки з найважливішими характеристиками, четверте - це вартість і нарешті, п'яте - це можливість негайної покупки.

Якщо все це доступно клієнту, то, звичайно ж, ніяких проблем з попитом на товар даного інтернет магазину не буде.

Перед покупкою споживач повинен визначитися з виробником, йому ще потрібно вирішити, яке біде краще купити, адже цей вид сантехніки може поділятися на кілька видів. В першу чергу біде може бути підлогове та підвісне. Яке з них більш зручне сказати точно не можна, так як кожен повинен орієнтуватися тільки на свої критерії і вимоги відбору.

Найчастіше біде купують в комплекті з унітазом, так як функціональність цього товару продумана таким чином, щоб після використання унітазу можна було відразу використовувати і біде. Якщо раніше головним в сантехніці було якість, то на даний момент цінується ще один важливий критерій - стиль. Багато споживачів ніколи не куплять біде, якщо воно, на їхню думку, не вписується в загальну картинку санвузла та ванної кімнати. В інтернет магазині «Dushik», можна підібрати біде для будь-якого стилю дизайну.



Profiling Summary Report (Time: 0.17768s, Memory: 15,757KB)
Procedure Count Total (s) Avg. (s) Min. (s) Max. (s)
filterProfile 1 0.02021 0.02021 0.02021 0.02021