Безкоштовна доставка
Зателефонувати
5555
ru | ua
(099) 490-51-05
(098) 032-58-22
Режим роботи:
Пн - Пт з 10:00 до 18:00
Сб - з 10:00 до 15:00
Нд -вихідний
 

Набори змішувачів 

Спеціальна пропозиція
  1. : ;
  2. Виробник: Grohe;
  3. Призначення: Для душа;
  4. Країна виробник: Німеччина;
  5. Гарантія: 5 років;
Ціна  7 110 грн.
Код товару: 68228
Артикул: 123220S
Уточнюйте наявність

  1. : ;
  2. Виробник: Grohe;
  3. Країна виробник: Німеччина;
  4. Гарантія: 5 років;
Ціна  11 790 грн.
Код товару: 70668
Артикул: 123218K
Уточнюйте наявність

  1. : ;
  2. Виробник: Grohe;
  3. Країна виробник: Німеччина;
  4. Гарантія: 5 років;
Ціна  11 160 грн.
Код товару: 74322
Артикул: 34105TS
Уточнюйте наявність

Останні переглянуті

Набір змішувачів

  • Різноманітність моделей змішувачів, що розрізняються по конструкції, матеріалів, якості, місця установки і іншим параметрам, для кожного з них на сучасному ринку дійсно величезна. Однак головна увага при виборі варто приділити все ж якості – інакше улюблені водні процедури не принесуть радості, а нескінченні виклики сантехніків стануть звичними. Звичайно ж, головна роль у ванній кімнаті належить ванні і душу. Ці водні процедури несуть кожному щоденний комфорт і насолоду. Звичайно ж, і вибір змішувачів повинен бути таким, щоб не зіпсувати враження жодної деталлю.
  • Різноманітність конструкцій: змішувачі змішувачі та двовентильні, безконтактні (сенсорні), порційні – дозволяє підібрати набір відповідно до смаків та уподобань кожного. Багатим є і вибір матеріалів обладнання – нержавіюча сталь, благородна бронза, різні композиційні матеріали – технологічні рішення виробників також багатогранні. Однак, не варто забувати про те, що ознакою справді хорошого змішувача є, в першу чергу, надійність і довговічність. Саме з таким ухилом створюються змішувачі класу преміум, наприклад, Grohe і Hansgrohe, що забезпечують поряд з цим бездоганну якість і привабливий дизайн.
  • Чудові експлуатаційні характеристики і прекрасне співвідношення якість / ціна притаманні наборам з модельних серій від Ferro або Giran. Обов'язково враховувати при виборі і рекомендації виробника ванни, і її конструкцію (наявність місця для установки змішувача безпосередньо на ванну), розташування комунікацій. Тим самим вимогам повинен відповідати і змішувач для душу або душової кабіни. При цьому, природно він повинен гармоніювати і з ванною, і з обладнанням душової кабіни (якщо така є, необхідно звернути увагу не рекомендації виробника). Із загального ансамблю обладнання не повинні виділятися і змішувачі для раковини і біде. Звичайно, в деяких випадках індивідуальний підбір змішувача для кожного з видів устаткування ванної кімнати може бути оптимальним і заощадити деякі засоби.

Однак, придбання всього набору, виконаного в єдиному функціональному стилі, з однаковою конструкцією кранів, всі деталі якого об'єднані загальною концепцією стилю дозволить вирішити відразу всі питання, пов'язані з гармонійним входженням кранового обладнання в інтер'єр ванної кімнати, при цьому значно спростивши установку ( за рахунок стандартизації операцій складання і монтажу) і здешевив подальшу експлуатацію змішувачів, обладнаних уніфікованими деталями.

Таким чином, придбання набору змішувачів для ванної вважається кращим рішенням як з ергономічної і естетичної, так і з функціональної та економічної точок зору. & Nbsp;



Profiling Summary Report (Time: 0.19704s, Memory: 15,944KB)
Procedure Count Total (s) Avg. (s) Min. (s) Max. (s)
filterProfile 1 0.01630 0.01630 0.01630 0.01630